Un diriginte autorizat

Stim deja ca internetul ne este de mare ajutor atunci cand avem nevoie de diferite raspunsuri, tot aici am aflat si eu ce inseamna un diriginte de santier (persoana fizica insarcinata de catre investitor cu verificarea calitatii materialelor si produselor puse in lucrare si/sau cu verificarea executiei corecte a lucrarilor de constructii. ) si am aflat cate legi trebuie sa respecte acesta. De asemenea am aflat si ca in cazul in care nu a desfăşurat activitate de dirigenţie în anul supus vizării, va prezenta Registrul de evidenţă a activităţii de diriginte de şantier la Inspectoratul Regional în Construcţii în a cărui rază domiciliază sau îşi desfăşoară activitatea.

Citit diverse articole am ajuns la concluzia ca nu este asa de usor sa devii diriginte de santier, am aflat si ca trebuie sustinut un exament la care trebuie sa iei minim nota sapte, altfel nu vei fi numit diriginte de santier autorizat. Recent am auzit un domn vorbind despre legea care spune ca nu poti construi nimic fara a avea un diriginte de santier la locul lucrarii, acesta se vaita ca nu stia de unde poate gasi unu autorizat si care sa stie exact ce are de facut.

M-am bagat in discutie si i-am spus ca ii pot recomanda cativa, ca firma noastra are in echipa cei mai buni diriginte de santier autorizati care stiu exact ce au de facut si cum sa rezolve diferite probleme. Persoane ce cunosc legea si stiu cand trebuie aplicata, dar si care au avut de a face multe lucrari si cunosc materialele si calitatea acestora, a ramas placut impresionat si la finalizare proiectului mi-a multumit pentru ajutorul dat, dar a si recunosc ca pana in prezent nu a cunoscut pe nimeni asa de priceput in meseria lui ca acel diriginte de santier.

Ca o concluzie iti recomand si tie serviciile noastre, pentru ca noi pune suflet in ceea ce aveam de facut.