Santierul si dirigintele de santier

Aceste doua lucruri merg mana in mana, daca te intrebi de ce, ei bine este simplu, pentru ca din august 2015 a fost promulgata o lege care interzice realizarea oricauit tip de lucrare fara un diriginte de santier, nerespecatarea acestei legi poate dupa la amendarea sau intreruperea lucrariilor.

Din acest motiv am decis sa gasim cei mai buni diriginti de santier si sa ii aducem in echipa noastra, pentru ca ne dorim ca tu, prin intermediul nostru, sa ai alaturi pe acest drum profesionisti din toate punctele de vedere. Este adevarat ca poti alege orice persoana fizica sa ia rolul de diriginte de santier, dar ce sa nu alegi unul ce are studiile necesare pentru a ocupa acest post.

Iti voi spune cateva motive pentru care ar trebui sa alegi un diriginte de santier autorizat in locul unei persoane fizice ce nu are cunostintele necesare despre acest domeniu. Voi incepe prin ati spune ca el va si cand si cum sa ii explice unui muncitor unde greseste, dar si cum sa interzica persoanelor necalificare sa lucreze in acel loc. De asemenea va sti ce rapoarte si procese verbale are de intocmit, ce discutii sa poarte cu angajatii si nu numai, dar si ce trebuie trecut in cartea tehnica a constructiei si de guvernarea intrunirilor realizate cu ocazia fazelor determinante.

Chiar daca la prima vedere par lucruri banale, in profunzime sunt lucruri importante ce te ajuta pe tine ca beneficiar sa alegi persoana potrivita pentru postul de diriginte de santier. Sunt multe lucruri importante ce trebuie facute de la inceputul lucrarii pana la sfarsitul acesteia, de aceea noi iti recomanda sa alegi un diriginte de santier autorizat, pentru ca asa cum iti spuneam la inceput santier si dirigintele de santier merg mana in mana si fara el lucrarea nu poate continua.