Noi va oferim un diriginte de santier

Daca faci o simpla cautare pe internet dupa expesia diriginte de santier, vei gasi un site unde vei citi ca fara el nu mai poți realiza nici o locuinta, pentru ca ai nevoie de el pentru a verifica calitatea lucrarilor. Cu alte cuvinte vei avea in permanenta o persoana care va verifica, supraveghea si rezolva toate posibilele probleme aparute intr-un santier.
Conform legilor nu mai putem construii absolut nimic fara prezenta unui diriginte de santier, tocmai de aceea ne-am gandit sa usuram munca voastra si sa va putem la dispozitie persoane calificate in acest domeniu, persoane ce pot supraveghea construtia unei case, unui bloc sau orice alt tip de lucrare. Credem cu tarie ca nu va doriti amenzi sau mai grav intreruperea lucrarilor tocmai din acest motiv, pentru ca lipseste pe de santier aceasta persoana – diriginte de santier – persoana perfecta pentru lucrarile voastre.

Dirigintele de santier numit si inspector de santier intocmeste procesele verbale de faze determinante, procese care devin parte integranta a cartii tehnice a constructiei. Adica pune la dispozitia oricui doreste sa urmareasca activitatea, dar si sa vada daca acestea se realizeaza conform normelor prevazute de lege.

Asa cum spuneam mai sus dirigintele de santier are datoria de a urmarii rezolvarea problemelor constate pe parcursul executiei si intocmirea de comisii de cate ori este necesar, tocmai din aceasta cauza ai nevoie de o persoana responsabila si de aceea noi am ales persoane capabile, bine instruite si care stiu legile necesare ce trebuiesc respectate atunci cand se realizeaza orice tip de lucrare. Oameni alesi de noi sunt in permanenta intruiti si de aceea sunt cei mai buni in acest domeniu, stiu exact ce au de facut pentru aplanarea conflictelor dar si pentru rezolvarea posibilelor probleme intampinate intr-o zi obisnuita de lucru pentru echipa lui.