Diriginte de santier: experienta noastra – avantajul dumneavoastra

7 Avantaje ale contractarii unui diriginte de santier cu experienta

Dirigintele este persoana in care puteti avea incredere atunci cand vreti sa construiti responsabil si cand vreti sa va asigurati de o anumita calitate superioara a lucrarilor efectuate. Iata mai exact care sunt avantajele contractarii unui diriginte de santier:

1. Avand cunostinte solide in domeniul constructiilor, un diriginte de santier va poate raspunde la orice intrebare legata de executia lucrarilor si va poate oferi consultanta de care aveti nevoie (chiar din faza de proiectare). Lucrul acesta este extrem de util mai ales in cazul persoanelor fizice care nu se lovesc in fiecare zi de termeni tehnici specifici constructiilor dar care s-au hotarat sa-si construiasca o casa. Angajati-ne ca si diriginte de santier pentru proiectul dumneavoastra si noi va vom putea oferi informatiile de care aveti nevoie in orice moment, pe parcursul derularii constructiei.

2. Dirigintele de santier va cunoaste dorintele si interesele in ceea ce priveste finalizarea constructiei si actioneaza pentru indeplinirea acestora. Acolo unde este cazul va poate ghida in directia corecta, oferindu-va argumente coerente din punct de vedere tehnic astfel incat constructia sa fie una de calitate.

3. Este alaturi de dumneavoastra inca din faza de pregatire a documentelor de autorizare a constructiei si pana la finalizarea acesteia.

4. Pentru solutiile tehnice pe care proiectantul vi le propune, un diriginte de santier va poate arata care sunt punctele forte si punctele slabe astfel incat sa va ajute sa luati cele mai bune decizii pentru viitoarea dumneavoastra constructie.

5. Avand capacitati tehnice superioare si expertiza in domeniu, un diriginte de santier se ocupa de analize, rapoarte, procese verbale, urmarirea graficelor, trasarea amplasarii, verificarea documentelor.

6. Un diriginte de santier este atent la calitatea materialelor si lucrarilor efectuate pe santier. El va poate spune daca fierul, betonul si alte materiale folosite in procesul de constructie sunt de buna calitate. De asemenea, el poate emite o parere pertinenta despre calitatea lucrarilor efectuate de echipa de montaj. Asta pentru ca are experienta in alegerea materialelor si metodelor de lucru, stie ce e bun si ce materiale sunt de proasta calitate, pentru ca stie care sunt standardele in domeniu si pentru ca are o viziune de ansamblu asupra constructiei finale. Un diriginte de santier a vazut multe in activitatea sa profesionala si este persoana in masura sa aprecieze obiectiv calitatea lucrarilor. El actioneaza pentru confortul dumneavoastra, pentru ca la final sa va puteti bucura de o constructie solida, in care sa va simtiti in siguranta si pe care sa nu fiti nevoit sa o refaceti in cateva luni.

7. Un diriginte de santier va ajuta sa preintampinati eventualele probleme. O constructie reprezinta un proiect indraznet iar noi intelegem acest lucru foarte bine. Datorita experientei pe care o avem, consideram ca detinem acel instinct de a observa fiecare detaliu care poate reprezenta un risc serios pentru stabilitatea constructiei.

Ce se intampla daca aleg sa construiesc fara un diriginte de santier?

Avand in vedere ca legea va obliga sa contractati un diriginte de santier pentru orice constructie, in situatia in care alegeti sa nu faceti acest lucru veti fi amendat corespunzator in functie de legislatia in vigoare privind calitatea in constructii. In plus, constructia finalizata poate fi sub standardele de calitate acceptate in domeniu, iar cel mai rau lucru care se poate intampla este ca aceasta sa se darame.
Experienta noastra – avantajul dumneavoastra

Avand o vasta experienta in domeniul constructiilor, expertii nostri sunt in masura sa va ofere servicii ireprosabile asociate cu functia de diriginte de santier. Indiferent daca vreti sa construtiti o casa incepand cu fundatia, ca vreti sa renovati sau sa aduceti unele modificari locuintei dumneavoastra, noi va putem ajuta cu partea tehnica astfel incat sa fiti incredintat ca la final lucrurile vor fi de calitate.

Cum ma poate ajuta practic un diriginte de santier?

Avantajele dumneavoastra – pe scurt

De-a lungul fazei de implementare a constructiilor, expertii nostri specializati pe atributii de diriginte de santier conform legislatiei in vigoare va pot ajuta in mai multe aspecte:

– cu imbunatatirea si asigurarea detectarii timpurii a eventualelor riscuri de neconformitate
– cu o abordare rapida si eficienta a problemelor si eventualelor blocaje ce pot interveni pe parcursul executiei
– cu evitarea cheltuielilor suplimentare ce pot decurge dintr-o executie realizata necorespunzator din punct de vedere tehnic si functional
– cu indeplinirea celor mai inalte standarde de calitate si siguranta tinand cont de posibilitatile dumneavoastra existente si de cerintele dumneavoastra specifice
– cu ajutor pentru realizarea documentatiei detaliate cu privire la lucrarile executate
– cu analize, rapoarte, procese verbale utile pentru masurarea, cuantificarea si evaluarea lucrarilor executate.
– cu expertiza si “know-how” in domeniul constructiilor

Coordonarea si supravegherea constructiilor pe santier reprezinta o activitate solicitanta si o munca exigenta. Un diriginte de santier trebuie sa ia in considerare mai multe aspecte diferite, inclusiv materialele de calitate, siguranta la fata locului si alte lucruri legate de conformitatea lucrarilor.

Sustinem in continuare ca o constructie reprezinta un proiect curajos, solicitant si extrem de important. Toata activitatea noastra se bazeaza pe acest principiu al calitatii in constructii, iar acest lucru poate ajunge sa insemne chiar pierderea unei vieti omenesti (pentru ca respectiva constructie poate fi prea instabila si poate ceda la primul cutremur usor).

Furnizarea documentelor detaliale esentiale ofera transparenta sporita intregului proiect. Acest lucru poate diminua riscurile prin identificarea timpurie a problemelor ce pot aparea pe parcurs. Evaluarile noastre, alaturi de eventualele sugestii de imbunatatire va pot ajuta sa mentineti proiectul pe drumul cel bun pentru a evita cresterea costurilor generate de intarzieri in realizarea constructiei.

Unde gasesc rapid un bun diriginte de santier?

Daca sunteti in cautarea unui diriginte de santier autorizat, bun profesionist si cu o experienta vasta in domeniul constructiilor ne puteti contacta telefonic la 0740832787 sau prin email la dirigintedesantier10@gmail.com. Vreti sa aflati mai multe lucruri despre profesia de diriginte de santier? Accesati blogul nostru disponibil la adresa http://diriginte-de-santier.com/blog/ pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii si detalii legate de activitatea unui diriginte de santier.