De ce sa alegi un diriginte de santier de la noi

Internetul sta la baza tuturor cautarilor din ziua de azi, am ajuns de la a cauta o simpla strada din oras pana la cautarea unei retete gastronomice sofisticate, sau la cautarea unui diriginte de santier pentru casa pe care dorim sa o incepem.

Este esential acest diriginte de santier ? Raspunsul este categoric da, pentru ca el intocmeste procesele verbale necesare pentru o buna functionare, solicita in cazul in care este nevoie dispozitii de santier din partea proiectantului, verifica calitatea dispozitiilor de santier, sesizeaza evetualele probleme care pot aparea pe parcursul executiei, de asemenea participa la receptia partiala sau totala a lucrarilor de constructie, dar si stabileste responsabilii si urmareste rezolvarea obiectiunilor de la receptia lucrarilor.

Acestea sunt doar cateva lucruri pe care un diriginte de santier trebuie sa le faca. Desi legea nu te obliga sa alegi o persoana calificata, ci tu ca proprietar iti poti alege pe cine doresti pentru aceasta pozitie noi vem cu o solutie simpla si la indemana tuturor.

De-a lungul timpului ne-am lovit de diverse probleme pe santier, una din acestea fiind calificarea dirigintelui de santier , din acest motiv am decis ca este timpul sa instruim persoane capabile sa ocupe aceasta pozitie, adica, am gasit persoane potrivite pentru postul de diriginte de santier, persoane capabile sa respecte sarcinile mentionate mai sus si sa le duca la bun sfarsit, plus solutionarea eventualelor probleme intampintate pe parcursul lucrarii.

Trebuie totusi sa stii ca un diriginte de santier trebuie sa aibe grija sa se realizeze lucrari de calitate in conformitate cu prevederile din proiect , din caietul de sarcini, din prospecte, conform normelor in viguare, conform legii 10 privind calitatea lucrarilor de constructii.

Acestea sunt cateva motive pentru care trebuie sa apelezi la servicile noastre, noi stim exact ce tip de om ai nevoie pentru proiectul tau.