Cu noi faceti alegerile potrivite

Trecand prin divese experiente am inteles cat de importati sunt oameni de incredere, cat de mult conteaza o echipa bine formata, cat de important este sa ai un bun diriginte de santier la o lucrare, cu alte cuvinte cat de mult accent se pune pe munca in echipa pe santier.

S-a intamplat ca la o lucrare sa nu avem un diriginte de santier autorizat si din acest motiv lucrarile au fost intrerupte pana cand am gasit unul disponibil, doar asa am putut finaliza proiectul cu bine. Recunosc ca ne-a fost invatare de minte si de atunci am pus mare accent pe aceasta autorizatie, care este data de Insectorarul de Stat in Constructii in urma unui examen scris.

In cazul in care nu stii deja ca este acela un diriginte de santier, iti spun imediat este persoana fizica sau juridica imputernicita de catre beneficiarul constructiei in vederea verificarea calitatii materialelor utilizate precum si cu verificarea executiei corecte a lucrarilor in conformitate cu proiectul constructiei respective. Dirigintele de santier este practic reprezentantul beneficiarului in raporturile sale atat cu executantul cat si cu proiectantul. Un diriginte de santier cu experienta profesionala va poate aduce atat beneficii materiale directe prin reducerea costurilor constructiei cat si indirecte prin asigurarea unei calitati superioare a materialelor folosite si implicit a constructiei.

Chiar daca acesta poate fi o persoana fizica imputernicita de beneficiar noi iti recomandam sa apelezi la un diriginte de santier autorizat, acesta fi stii exact ce documente are de intocmit, ce are de facut in diferite situatii si va fi un sprijin perfect cand intampinati diferite probleme, pe cand o persoana fizica care nu are cunostite de spre legile aplicate in domeniu sau despre alte materiele sau cum se poate solutiona o problema ar putea sa va incurce cand aveti mai mare nevoie de ajutor.

Alege serviciile noastre, pentru ca noi stim exact ce avem de facut.