Ce altceva mai face un diriginte de santier

Ti-am spus deja ca un diriginte de santier este indispensabil, dar si o mica parte din indatoririle acestuia, acum urmeaza sa iti mai enumar cateva, astfel putand sa te conving ca legea ce spune ca nu se poate construii nimic fara prezenta unui diriginte de santier nu a fost promulgata degeaba.

Dirigintele de santier ofera asistenta si consultanta beneficiarului si executantului, de asemenea guverneaza intrunirile realizate cu ocazia fazelor determinante, intocmeste procesele verbale de faze si are grija ca si celelalte persoane sa le semneze in deplina cunostinta de cauza. Tot acesta urmareste executia lucrarilor in conformitate cu programul prezentat in contract si isi da acceptul la plata lucrarilor doar in cazul in care acestea sunt coresunzatoare.

Pentru ca pe acest post ai nevoie de persoane capabile, cu mintea limpede care sa stie cat de importante sunt actiunile sale, ai nevoie de oameni instruiti, care sa respecte legile dar si care se se implice in proiect din toate punctele de vedere, sa stie sa ia decizii corecte, bazate pe fapte reale si nu pe baza unor supozitii. Persoane ce vor spune ferm ca acesta constructie trebuie demolata pentru ca nu respecta regulile impuse, aceasta fiind o alta sarcina ce trebuie trecuta in fisa postului.

Multe persoane pot fi numite diriginte de santier, mai ales ca legea nu iti impune unu anume, dar trebuie sa te gandesti foarte bine, chiar daca poti alege orice persoana, noi te sfatuim sa aleg o persoana ce stie exact ce are de facut, un diriginte de santier bine instruit si care cunoaste legile dar si ce are de facut.

Noi venim cu solutia acestei probleme, pentru ca noi avem persoane instruite, persoane ce stiu toate legile ce trebuiesc respectate atunci cand incepi o constructie, dar mai ales persoane ce isi vor face meseria indiferent de situatie.