Angajeaza un diriginte de santier eficient

In Romania sunt mii de diriginti de santier autorizati, dar in afara de calitatile tehnice incontestabile datorita carora au obtinut avizarea, oare care sunt caracteristicile pe care clientii (firme, dezvoltatori si persoane fizice) le cauta in mod frecvent atunci cand vor sa angajeze un diriginte de santier pentru a construi o locuinta, hala sau bloc?

Despre acest lucru vrem sa discutam in articolul ce urmeaza. Despre calitatile unui foarte bun diriginte de santier. Despre punctele noastre forte dupa care ne ghidam activitatea in fiecare zi.

Un diriginte de santier este expert in proiecte de constructie

In domeniul constructiilor, apar deseori probleme din cauza intelegerii gresite a domeniului de aplicare a contractului. In calitate de contractor de servicii un diriginte de santier trebuie sa se straduiasca sa fie intotdeauna un expert si un profesionist.

Primul pas pentru un diriginte de santier profesionist este cunoasterea amanuntita a sferei activitatii sale si a proiectelor. Inainte de demararea lucrarilor de constructie sunt necesare mai multe studii. Contractul trebuie inteles in detaliu. La constructia unei case fiecare membru din echipa de constructie trebuie sa inteleaga foarte bine detaliile proiectului, iar dirigintele de santier este persoana care se asigura ca lucrurile sa decurga cat mai bine, cu scopul de a finaliza constructia in cele mai bune conditii.

Fiind experti in constructii, la diriginte-de-santier.com ne propunem intotdeauna sa intelegem cat mai bine care sunt obiectivele clientilor nostri atunci cand acestia doresc sa renoveze sau sa construiasca. Cunoscand foarte bine obiectivele clientilor nostri stim ca vom putea sa oferim servicii la cel mai inalt nivel de calitate. De fiecare data cand ne ocupam de un anumit proiect pentru noi este important sa intelegem cerintele clientului. Pana la urma cel mai bun diriginte de santier este cel care supravegheaza lucrarile de constructie si se asigura ca la final rezultatele vor fi pe masura asteptarilor clientului, tinand cont desigur de criteriile tehnice si legale in vigoare.

In general, dupa semnarea unui contract cu un diriginte de santier, acesta va dori sa afle de la dumneavoastra cat mai multe informatii si detalii in legatura cu renovarea sau constructia de care aveti nevoie. Dar acesta nu este singurul moment in care interactionam cu clientii nostri. Pe parcursul derularii constructiei sau renovarii ne propunem sa tinem legatura cu clientii si sa-i informam despre cum decurg lucrarile.

8 calitati esentiale ale unui diriginte de santier

Vrem sa ne asiguram in orice moment ca la http://diriginte-de-santier.com/ veti gasi deopotriva un adevarat profesionist, cat si un bun comunicator si organizator.

1. Ne facem un plan si incercam sa ne tinem de el cat mai bine. Facem planul, iar apoi ne gandim la el. Dormim pe el. Apoi facem alte planuri. Repetam daca este necesar pentru ca acesta este cel mai bun mod de a evita orice problema.

2. Stim sa colaboram cu partea de executie. Supraveghem si coordonam lucrarile cat mai bine cu scopul de a obtine cele mai bune rezultate in conditii optime de calitate. Aceasta reprezinta una din sarcinile de baza ale unui diriginte de santier. Este esential ca supravegherea sa aiba ca scop obtinerea calitatii iar noi intelegem perfect acest lucru.

3. La http://diriginte-de-santier.com/ suntem atenti, toleranti, deschisi si capabili sa luam decizii bune si rapide sub presiunea timpului. Ne facem de fiecare data timp pentru a asculta si pentru a explica lucrurile clientilor nostri. Deciziile pe care le luam sunt bazate intotdeauna pe intelegerea situatiei cu scopul de a face doar ceea ce este corect.

4. Tinem ochii si urechile deschise. In cazul in care ceva pare ca nu functioneaza cum trebuie, stim ca e nevoie de verificare. Ca diriginte de santier, nu lasam lucrurile sa se intample oricum, ci aplicam regulile necesare cu rigurozitate acolo unde este nevoie. Acolo unde exista fum, cu siguranta exista foc. Iar treaba unui diriginte de santier este sa stie despre ce este vorba, astfel incat sa aiba grija ca lucrarile de constructie si renovare sa decurga conform planului. Daca avem un plan bun este important sa reusim sa punem in practica ceea ce se afla pe hartie.

5. Tinem cont de TOT. Verificam in mod constant derularea lucrarilor de constructie, luam notite, revizuim si ne asiguram ca lucrurile se desfasoara corect, coerent si impecabil din punct de vedere tehnic. Obiectivul dumneavoastra este si obiectivul nostru: ca la final sa va bucurati de o constructie solida, fiabila, confortabila si sigura din punct de vedere tehnic.

6. Ne tinem promisiunile. Incercam sa fim intotdeauna consecventi in indeplinirea angajamentelor noastre fata de clienti. Stim ca daca nu facem acest lucru nu vom obtine cu adevarat increderea clientilor nostri si mai stim ca la baza acestei colaborari dintre o firma sau o persoana fizica si un diriginte de santier se afla increderea.

7. Suntem meticulosi, atenti la detalii. Stim ca este mai usor sa prevenim orice eventuale probleme inca de la inceput decat sa le rezolvam la finalul proiectului.

8. Vizualizam. Credem ca un diriginte de santier trebuie sa aiba viziune si imediat ce i se aduce la cunostinta un anumit proiect el ar trebui sa cunoasca deja cam cum va arata la final constructia. Fara o vizualizare corespunzatoare este dificil sa obtii rezultate eficiente. Ca diriginte de santier stim ca trebuie sa fim in masura sa “vedem” imaginea de ansamblu si sa comunicam cu echipa de implementare a lucrarilor. In acest mod succesul proiectului va creste iar dumneavoastra veti avea doar de castigat.

Concluzie

Privind asupra acestor opt calitati importante pe care consideram ca trebuie sa le aiba un bun diriginte de santier ne dam seama cat de complex este profilul unui astfel de specialist. Sigur ca in afara de acestea trasaturi exista o serie de alte calitati care definesc un bun diriginte de santier. Putem adauga de exemplu corectitudinea si seriozitatea, responsabilitatea si implicarea, creativitatea, disponibilitatea, deschiderea si capacitatea de empatie cu clientul.

Pentru dumneavoastra care este cea mai importanta calitate pe care o cautati la un diriginte de santier pe care l-ati insarcina cu supravegherea lucrarilor viitoarei dumneavoastra locuinte? Sunati-ne la 0740832787 si spuneti-ne care sunt asteptarile dumneavoastra. Vom fi bucurosi sa devenim partenerii dumneavoastra pentru a va ajuta sa va indepliniti visul de a va construi casa asa cum va doriti.